REKLAME
Sunnhet og god helse om natten
Ny oppfinnelse som gir håp til dem som lider av utmattende snorking. 
28. februar 2020 | Vladimir Hustveit

Oppsummering: Millioner av mennesker vet at snorking har seriøse konsekvenser i sosiale sammenhenger og ikke minst for din bedre halvdel. Mer enn en av to menn og en av fire kvinner snorker. Heldigvis finnes det nå en revolusjonerende oppfinnelse som forbedrer pusteevne og stopper snorking allerede første natt.

Millioner av mennesker vet hvilken effekt snorking kan ha på helse, livskvalitet og sosiale sammenhenger. For ikke minst din bedre halvdel som hver natt skal sove ved siden av deg. . Tidligere ble snorking kun sett på som et irritasjonsmoment og et problem for husfreden. Nå blir problemet tatt svært alvorlig og seriøse søvnproblemer kan i verste fall være livstruende. 

Ca en av to menn og en av fire kvinner snorker og det er alltid eskalerende med alderen. Heldigvis finnes det nå en revolusjonerende oppfinnelse. Snorkestopp forbedrer pusteevne og stopper snorking allerede ved første gangs bruk.

Søvnapne (pustepauser og oppvåkninger under søvn) defineres som en sykdom og MÅ behandles for å unngå høyt blodtrykk. Svenske studier viser at snorking setter i gang en ond sirkel som utvikler søvnapne. Vibrasjonene forårsaket av snorking gjør det vanskelig for kroppen din å reparere seg selv. Amerikanske forskere har funnet ut at personer som snorker høyt har større risiko for hjerteinfarkt og slag enn det røykere har. Snorking kan føre til fortykning av blodårene, og kan blant annet lede til impotens og redusert sexlyst, hjerte og karlidelser, hjerneblødning, slag og hjerteinfarkt. 

Når man snorker utløses høye lyder på 70 desibel. Lydene er like høye og sjenerende som et sagbruk. Dette fæle bråket er det svært mange som sover i uvitende om at det er farlig og at det finnes enkelt og rimelig utstyr som umiddelbart forhindrer snorking ved å forbedre pusteevne.
Hva er det vi egentlig snakker om? 
Den nesten magiske dingsen kalles snorkestopp og er ditt beste hjelpemiddel mot plagsom snorking. Denne innovative oppfinnelsen er laget av en silikonring en putter i nesen med terapeutiske magneter som stimulerer blodsirkulasjonen og forhindrer at den faller ut. Den er vitenskapelig testet mot snorking og anbefalt av medisinske eksperter.
Hvordan virker den?
Snorkestopp utvider forsiktig neseborene for å redusere pustemotstanden. Med andre ord så flyter luft bedre inn i lungene gjennom nesen. Med en gang kroppen din registrerer at pusting fungerer optimalt slår den på en mye heldigere pusting gjennom nesen. Snorkestopp forstyrrer ikke søvnen med ubehag og er omfattende utprøvd av flere tusen fornøyde snorkere.
Snorkestopp settes i neseborene før du legger deg.
Begynn å pust dypt igjen. Snorkestopp gjør at du puster med nesen og forhindrer skadelig snorking. 
Denne nesten magiske dingsen kontrollerer snorking uten å forstyrre den vanlige søvnsyklusen. 

En vanlig og sunn søvnsyklus må inneholde minst 25 prosent dyp søvn. Snorkestopp gir uthvilt kropp og sinn og du slipper å forstyrre partneren din. 

Mennesker med søvnapne har 7 ganger større sjanse for å havne i en bilulykke enn uthvilte. Mange får også et sug etter usunn mat med masse sukker og fett. Disse tingene har en svært negativ effekt på nervesystemet, generell helse og livskvalitet.

Hvorfor ikke også benytte deg av disse kvantumsrabbattene og kjøpe Snorkestopp til dine venner og familie?  Viktigst av alt, vi oppfordrer deg til å kjøpe din Snorkestopp fordi din helse er vår høyeste prioritet.

 Jeg har vært gift i 4 år og min kone har alltid klaget over snorking. Men det har ikke blitt sett på som et stort problem før legen min sa at det er pga dårlig søvnkvalitet at jeg er stressa. Jeg startet med å bruke Snorkestopp forrige måned og har ikke snorket siden. Stressnivået har sunket betraktelig og min kone sover bedre enn noen gang. 

 Jeg jobber i bank og lever et stressa liv. Dette har ikke hjulpet på snorkingen. Og ting ble mye verre etter at jeg fikk mitt andre barn i fjor. Jeg er evig takknemlig for at jeg har funnet Snorkestopp for noen uker siden fordi nå er det helt slutt på snorking. For en fantastisk oppfinnelse. 

 Jeg har hatt min i 2 uker allerede og vil aldri sove igjen uten Snorkestopp. Den er kjempekomfortabel. I dag hadde jeg den på meg når jeg jogget. Ikke noe annet å si enn at den er perfekt.

Oppdatering:
På grunn av høy etterspørsel har vi fått bedre innkjøpspriser. Det betyr at vi nå har gleden av å kunne tilby Snorkestopp til halv pris, 50% rabatt. 
FORDELER:
  • ​Reduserer pustemotstand 
  • ​Hjelper redusere og stoppe snorking
  • ​Reduserer problemer med tørr munn
  • ​Ingen medikamenter
  • ​Allergivennlig
  • ​Gjenbrukbar
  • ​Komfortabel, lav vekt og sikker
Hvordan får jeg tak i Snorkestopp i Norge?
Du kan nå kjøpe Snorkestopp til 50% rabatt ved å følge disse enkle stegene: 
  • Klikk på knappen "Bestill Snorkestopp nå".
  • ​Velg antall og fullfør bestillingen.
  • ​Ta i bruk Snorkestopp og glem alt om søvnløse netter. 

© 2020 | Privacy policy | Kundeservice: post@snorkestopp.no