Sjenerende snorking?
"Endelig forsvant snorkingen!"
En enkel metode for å forebygge snorking og få endeløse netter med rolig søvn
Komfortabelt og trygt
Snorkestopp har et fleksibel design av ekstra myk silikon som er komfortabel å bruke hele natten. Det betyr at du vil ikke føle noe press eller annet ubehag i neseborene. Etter et par netter er det lett å glemme at man bruker Snorkestopp, fordi den er så myk og behagelig.
Den er liten og diskret og nesten usynlig ved bruk. På grunn av sitt minimale design, er det vanlig for partneren å glemme at man bruker den. Den er synlig, men så liten at man kan trygt sove sammen uten sjenerende apparater ut fra neseborene.
TILBUD: Snorkestopp er tilgjengelig for
k̶r̶ ̶798,̶-̶ kr 399 (50% avslag pr stk.)
Materialene er allergi-frie og uten skadelig BPA plast. Det betyr at man kan trygt bruke Snorkestopp hele natten, uten fare for irritasjoner eller andre reaksjoner.
Snorkestopp e trygt, bekvemmelig og passende for alle typer nesebor. Materialet er mykt og holdbart. Magnetene holder enheten på plass, og gjør at du aldri trenger tenke på forskjellige størrelser. Plasser den i neseborene og sov hele natten.
Den nyeste løsningen for å slutte å snorke
Dette er det siste designet av vår Snorkestopp, som kan effektivt løse problemer med snorking om natten. Det vitenskaplige designkonseptet kan hjelpe nesen puste normalt, øke luftsirkulasjonen inn til nesen, og redusere pustetrykket gjennom neseborene.
Magneter passer på at enheten holder seg fast og tygg i nesen, og unngår at den sklir ut på grunn av bevegelse om natten.
TILBUD: Snorkestopp er tilgjengelig for
k̶r̶ ̶798,̶-̶ kr 399 (50% avslag pr stk.)
Multifunksjonell
Denne hjelper ikke bare mot snorking. Den hjelper også å gi deg bedre søvn om natten ved å lette pustetrykket gjennom neseborene. Det gjør at du kan puste lettere og få en god natt søvn.
Når du bruker Snorkestopp mens du sover, kan du puste gjennom nesen og unngå tørr munn når du våkner om morgenen.
Den passer også til trening og aktivitet. Snorkestopp holdes fast av to magneter i neseborene. Derfor kan du også bruke Snorkestopp under fysisk aktivitet, slik som jogging og turer, for å puste bedre gjennom nesen.
Høy kvalitet
Snorkestopp er laget av høykvalitets myk silikon som gir deg en komfortabel natt. Den lukter ingenting, og føles naturlig plassert i neseborene.
Snorkestopp kan brukes mange ganger. Den myke overflaten gjør den også mer hygienisk og lett å rengjøre. Fjern den om morgenen og vask den med varmt vann.
Brukervennlig design
Snorkestopp er den beste og enkleste løsningen på snorkeproblemet. Den plasseres enkelt rett inn i neseborene. Ingen tilpasning eller opplæring nødvendig. Den er holdbar med myk overflate. Det gjør at den vil passe behagelig i nesen i flere år.
Smertefritt. På grunn av det myke materialet, den glatte overflaten, og presisjonsmålte magnetene, er det helt smertefritt å bruke Snorkestopp.
Snorkestopp kommer med et passende futteral for oppbevaring. Det er en liten beholder som lett passer i en liten toalettveske. Perfekt for reise eller annen overnatting utenfor hjemmet.
TILBUD: Snorkestopp er tilgjengelig for
k̶r̶ ̶798,̶-̶ kr 399 (50% avslag pr stk.)
Unngå billige imitasjoner
På grunn av Snorkestopps popularitet finnes det nå flere imitasjoner av meget dårlig kvalitet, laget av risikable materialer. Vi oppfordrer at alle som er seriøse om å redusere snorkingen, unngår usikre handler med ukjente leverandører og produkter av lavere kvalitet. Snorkestopp er laget av de beste materialene, har norsk kundeservice, og sendes fra vårt lager i Stavanger, Rogaland.
Garantert fornøyd
100% fornøyd garanti for alle kunder. Kjøp Snorkestopp risikofritt med vår garanti om helt fornøyd, eller pengene tilbake. Dersom du har noen spørsmål eller bekymringer, kan du sende oss en epost og få svar innen 24 timer. Vi vil hjelpe deg bli fornøyd med ditt kjøp, slik at du også kan få en snorkefri natt, hver natt.
JA, TAKK!
Send meg Snorkestopp med 50% rabatt
GRATIS FRAKT
Steg 1: Velg antall Snorkestopp
Vare
Pris
kr399
kr499
kr599
kr49
Steg 2: Fyll inn din info
Fornavn:
Etternavn:
Email:
Mobilnummer:
Adresse:
Postnummer
Poststed:
Steg 3: Klikk for å fullføre bestilling

14 DAGERS ÅPENT KJØP

Vi her helt sikre du kommer til å elske Snorkestopp. Skulle du derimot oppleve at produktet ikke lever opp til dine forventninger, kan du ta kontakt med oss innen 14 dager og få pengene tilbake.

TRYGG NORSK HANDEL

Vårt firma er registrert i Brønnøysundregisteret, og drevet fra Rogaland. Alle kunder bestiller på betingelser satt av norske lover, og vår kundeservice er på norsk. Pakkene sendes fra Stavanger.
Kontakt oss for hjelp
Kundeservice: post@snorkestopp.no

Snorkestopp er et produkt fra Pop-Up Online AS - Privacy Policy